Vegoforum – Vego i politiken

Logga för Vegoforum med text Vego i politiken

I helgen är det återigen dags för Vegoforum. Denna gång är temat Vego i politiken. Under lördagen kan du ta del av hur utvecklingen ser ut för vegofrågan i politiken.

Vegoforum kommer att avhandla den svenska Livsmedelsstrategin och Klimathandlingsplanen med många olika talare. Under dagen kommer forskare, företrädare för civilsamhället och politiker att tala om kunskapsläget, möjligheter och politiska styrmedel på olika nivåer.

Dagen inleds med fem talare och följs av ett modererat panelsamtal med politiker. På schemat för dagen finns namn som Malin Jonell, forskare Stockholm Resilience Center, Jörgen Larsson, forskare Chalmers och Isabel Von Krusenstierna, Fältbiologerna.

Publiken kommer att kunna ställa frågor via chatten på Zoom. Forumet är som vanligt gratis, men anmälan krävs. Gå in och anmäl dig här. För dig som missade förra Vegoforum, Vegomaten tar över, kan du ta del av det här.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: