Häst och vagn istället för bil

När jag var ute och gick med barnen och vi passerade förbi Sandrews kontor som har en trevlig restaurang i anslutning till sitt kontor så fick barnen gissa vad denna lokal en gång i tiden varit till för. Ingen av dem gissade rätt och när jag berättade att den ursprungligen byggdes som stall blev de mycket förvånade. Samtalet ledde då in på hur det en gång i tiden kan ha sett ut i stan och hur man färdades mm. Väldigt intressant att det inte var med bil, det är svårt att tänka sig att det var med häst…

Det roligaste med samtalet var för mig den avslutande kommentaren från sonen gällande hur annorlunda det var förr i tiden – med häst och allt: ”så var det nog när pappa var liten”. 🙂

He he, så gammal är han ju inte riktigt… Gulligt dock om barns tidsperspektiv.

Såg det ut såhär när min make var barn…? 😉 (Hittade bilden när jag googlade efter häst och vagn från förr…)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: