Som man bäddar får man ligga

En liten återkoppling till det avslutande stycket i det förra inlägget. Med det menade jag alltså inte att man inte hinner jobba bara för att man har fyra barn. Det jag menade är att jag är en sån som ständigt har massa saker för mig, sällan det är en tom dag i almanackan. Med den livsstilen och barn som börjar bete sig likadant så blir det onekligen välfyllda dagar. Trevliga sådana måste påpekas med babysim, öppna förskolan, dansuppvisningar, bio, museum, lunchträffar, utflykter, picknick mm mm.
Jag vet de som under sin föräldraledighet mest bara är hemma, ibland kanske tar en promenad, och då är det ju förståeligt om dagarna börjar bli långtråkiga. Eftersom jag så sällan har det så är det supermysigt när de dagarna ibland dyker upp.

Hur man än väljer att fördriva sin tid under föräldraledigheten så kvarstår ändå en sak: det ljuvliga att få vara med sin underbara bäbis!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: