Barnvagnskonsert på Operan

I dag har vi varit på barnvagnskonsert på Kungliga Operan. Man fick en god bulgursallad (vegansk var inget problem när man sagt till i förväg, ”ordinarie” sallad var vegetarisk) som lunch och till detta fick man njuta av musik av Mattias Böhm och skönsjungande Katarina Böhm. Den röda tråden i konserten var kärlek där man började med förälskelsen, vidare till bröllop och sist avslutning med vaggvisa. Tyvärr fungerade inte micken så mellansnacket Katarina bjöd på var svårt att uppfatta bland allt bäbisjoller men sången hördes desto bättre.

En trevlig dag där även de små verkade uppskatta det hela. De blev lugnare och tystare när musiken började, även om en del av dem tröttnade innan det var slut. Min lilla tränade sig idogt i att ta sig upp och ner för trappan vilket gick över förväntan.

Trappträning med mat kvar runt munnen.


Det var helt klart en mycket trevlig lunchupplevelse. För den som vill gå finns en chans till den 20:e, mer info här. Men det gäller nog att skynda sig då dagens konsert var utsåld.


En kommentar på “Barnvagnskonsert på Operan

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: