Vann förstapris! Pixar-lampan hos oss!

I kväll har vi firat! Sonen har vunnit förstapriset i Cinemas tävling där man kunde vinna en Pixar-lampa plus Pixar-filmer på Blu-Ray. Han vann! Tror nästan att jag blev gladast av alla i familjen. Så otroligt roligt. Jag har gillat den där lampan sedan första gången jag såg den studsa fram på bioduken och så går han och vinner den. Och inte dumt med massa filmer på Blu-Ray heller precis. Vilken överraskning. Förutom lampa och filmer ingick även 4 stycken biobiljetter till Bilar 2 samt ett Blixten-solskydd i priset.Och man brukar väl säga att de som är värda gott ska få gott – eller nåt åt det hållet… 😉 Och är det nån som är värd att vinna är det han. En mer omtänksam och underbar liten kille går knappast att hitta. Han är så värd det. Tack Disney och Cinema för detta, värdigare vinnare finns inte.


En kommentar på “Vann förstapris! Pixar-lampan hos oss!

Lämna ett svar

%d