Ballerina! Farligt goda!

Veganmage utlyste nyligen en tävling att baka Ballerina-kakor. Eftersom jag extremt sällan blir nöjd med utseendet på det jag bakar så har jag försökt att inte lägga så mycket vikt vid det utan tack och lov så brukar det i alla fall vara gott att ätas av. Ballerina-kexen vi bakade idag blev oerhört uppskattade av alla i familjen vilket var trevligt. En succé helt enkelt. Trevligt var det också att baka dem då jag gjorde det tillsammans med båda sönerna.

Anledningen till att jag hakade på Veganmages upptåg är att jag dels tycker att kakorna är löjligt goda men framförallt för att – precis som tävlingen säger ”att vi borde visa Göteborgskex att Ballerina kan bli veganska”. Kan bara instämma och vill därför dra mitt strå till stacken.

Vi gjorde flest runda men även en del hjärtan och stjärnor. Snygga eller inte – oerhört goda blev de i alla fall! Kom igen nu Göteborgskex!


5 kommentarer på “Ballerina! Farligt goda!

  1. Åh, tack. Dock kommer jag aldrig att komma i närheten av dina mästerverk. Har gett upp, är glad om det blir gott… 😉
    Men jag såg dina! Wow! Du är magisk! 🙂

  2. Så snygga! Men jag undrar om du skulle kunna lägga upp receptet.. Man blev ju lite sugen på att aka dessa succekakor…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: