Smyglyssning av Kate Bush

Det var några år sen, men nu kommer alltså Kate Bush med en ny skiva; 50 words for snow. EMI med hjälp av Skugge & co ordnade igår en förhandslyssning och där och då fick man sin första ordentliga vinterkänsla. Denna varma november har knappast givit någon vidare vinter- eller julkänsla men det var det gott om där.

Ett föredrag av SMHI om snö samt dekorationer i vitt tillsammans med pepparkakor och glögg gjorde att man verkligen en fick rejäl dos vinterfeeling. Det var väldigt fint ordnat, skulle gärna se att det fixades till så hemma hos mig också lagom till advent. Tyvärr svårt att fånga känslan på bild med min mobilkamera.

Erik Gadd med sin fru spelande samt därefter Nicolai Dunger. Jag är ju mer för det rockigare slaget, men oavsett musiksmak kunde man inte missta sig på den genuina känsla de framförde sin musik på.Tack för en fin snökväll!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: