Rött rött rött

Minstingen har namnsdag och på vägen hem så bestämde vi oss för att baka muffins. Och för att få lite julkänsla på det så gjorde vi dem röda. Och varför inte go all the way… Så rött, rött och åter rött fick det bli.

Kändes som att det blev lite overkill med röda muffinsformar, röda muffins och röd topping, men när jag sedan såg att Söta Saker hade valt ut ”extra allt” som Månadens sötsak så får det bli mitt bidrag. Jag försvarar mig med det helt enkelt. För det blev onekligen väldigt mycket rött… Extra rött.

Färgen innan de gräddades var verkligen underbar!

En väldigt röd kardemummamuffins med röd cream cheese-topping, enkelt och gott namnsdagsfika.

9 kommentarer på “Rött rött rött

  1. Ja, det blev verkligen rött. Lite väl rött kanske… 😉 Kändes som en kul idé, men begränsas nog till bara färgad frosting eller färgade muffins nästa gång. 🙂

  2. Härligt med all in på rött! Ser helt sjukt ut. Men ändå gott på något vis. Som sagoboksmuffins!

  3. Ja, det blev verkligen lite galet. Väldigt rött, och väldigt sött. 😉 Men det är rätt kul med lite färg ändå.

Lämna ett svar till CeciliaAvbryt svar

Upptäck mer från Vego Eco

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa