Flaskmjölk på jobbet

Förra kontoret min arbetsgivare huserade på var det en så pass liten kyl att jag inte tog med mig hela mjölkpaket till jobbet pga platsbrist. Men i det kontor vi sitter nu är det avsevärt bättre och kan alltså unna mig lyxen att ta med ett paket åt gången istället för en liten flaska varje dag.

 
Dock jobbar jag inte så mycket på kontoret just nu pga kombinerad föräldraledighet och har därför återgått till mitt gamla förfarande för att mjölken inte ska stå och bli gammal. Fördelen med detta förvaringssätt är att ingen – absolut ingen – vågar sig på att nalla något från en. Missförstå mig rätt, jag delar gärna med mig, men det är snopet när något man tagit med sig helt plötsligt är slut men såhär får man garanterat ha den ifred.

Inte bröstmjölk, helt vanlig havre dito. Glömde ta hem den före helgen men är tämligen säker på att den trots att den är omärkt kommer att vara orörd när jag kommer tillbaka på fredag.

Lämna ett svar

%d