Ingredienser:
3 dl ris
5 dl grönsaksbuljong
400 g broccoli
2 purjolökar
smör till stekning
ca 20 svarta oliver
örtsalt
svartpeppar
ca 1,5 – 2 dl cashewnötter
Ostcreme:
1/2 förpackning sour supreme/iFraiche eller motsvarande
1 dl riven (mjölkfri) ost
Koka riset i buljongen. Dela broccolibucketterna i mindre bitar och skiva purjolöken. Fräs detta i smör i ca 5 minuter. Dela oliverna i halvor och rör ner dem. Krydda och rör sedan ner riset och cashewnötterna. Spara några att toppa med.
Servera risotton med ostcremen som du gör enkelt genom att bara röra ihop sour supreme med den rivna osten.
Jag har från början utgått från det här receptet.

Jag har en tävling på min blogg som jag tror att skulle passa dig =)
Kom gärna förbi!
Kram
/Nellie
http://sockertussen.blogspot.se/2012/03/vinn-en-whoopie-matta-macaron-matta.html
Tack för tips, det ska jag kolla in.
Tack för recepttipset! Fick bli dagens. Jättegott!/Annika
Pingback: Veckomeny 28 augusti | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 18 december | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 4 mars | Vego Eco