Living Green Award

Igår delades priset Living Green Award ut. Man välkomnades av avokado- och ärtsoppa samt dryck. Sedan inleddes allt storstilat med ett stycke ur Carmen framfört av Marianne Eklöf ackompanjerad av Gunnel Lundberg på piano. Därefter gick förstås allt i miljöns tecken. Juryn och de nominerade presenterades och därefter tillkännagavs vinnaren som blev Gro Play för sina pedagogiska spel för barn om miljö och hållbarhet. Underbart att de vänder sig till barn, det brukar ju vara de som kan hjälpa till att trycka på hemma om föräldrarna slarvar.

Ebba Blitz delar ut fina priser tillsammans med Björn Axéns vd Johan Hellström. Jag vann tyvärr inte men vill passa på att slå ett slag för Björn Axens miljöarbete. Många tänker nog inte på vilken enorm miljöbov frisörbranschen är.
Björn Axén har en serie som består till 95 % av ekologiska och naturliga ingredienser plus att de arbetar hårt med återvinning på sina salonger. Där förekommer det ju onekligen en hel del som inte ska släppas rakt ut i naturen. Bra där, hoppas att fler följer efter.
 
En mycket trevlig kväll där jag även fick träffa flera underbara människor, särskilt kul att träffa personer som man bara haft kontakt med på Twitter tidigare. Fint anordnat av Cherry Berries, tack!


Den här fina goodiebagen fick man med sig hem. Helt underbar med en massa ekologiska produkter. Lovely!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: