Det har tyvärr varit lite dålig uppdatering gällande veckans sallad, men här är ett nytt bidrag.
Ingredienser, ca 6 port:
Ca 400 g pastaskruvar
2 msk olivolja
2 msk balsamico
salt och peppar
1 förpackning coctailtomater
ca 25 svarta oliver
1 gurka
1 burk vita bönor
1 förpackning tofu basilika
ruccolasallad
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skölj den i kallt vatten och häll över olivolja, balsamico och kryddor.
Halvera tomaterna, skala och dela gurkan i mindre bitar. Skölj bönorna, tärna tofun och stek den i lite olja om du föredrar det. Blanda alla ingredienser tillsammans med pastan. Servera med till exempel mer balsamico, färska örter och ett gott bröd, exempelvis dinkelbröd.
Pingback: Veckomeny 3 juli | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 11 september | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 24 september | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 6 september | Vego Eco