Var rädd om vattnet!

Vattenkran

Förra veckan fick vi en översyn av våra kranar här hemma. En allmän sak som görs i hela fastigheten för att se så att det inte är några kranar som står och droppar samt att de även satte in snålspolande munstycken i alla duschar.

För mig har det alltid varit självklart att hushålla med vattnet, något jag fått lära mig sedan jag var liten. Men förbrukningen är väldigt hög så alla har inte med sig det. Så jag passar på att påminna om vikten av att vara rädd om vattnet.

Medelsvensken förbrukar i genomsnitt 250 liter vatten per dag, vilket är onödigt mycket. Så se till att försöka minska på din förbrukning! Diska inte under rinnande vatten, stäng av vattnet under tiden du borstar tänderna/rakar dig/tvålar in dig.

2 kommentarer på “Var rädd om vattnet!

  1. Pingback: Vårt dyrbara vatten | Vego Eco

  2. Pingback: Vårt dyrbara vatten | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: