Galen glassfrossa

Så kom då själva födelsedagen som var så efterlängtad. Största presenten på länge blev det, om inte någonsin till barnen, ett pingisbord. Kul med något som alla kan vara engagerade i, det har blivit en hel del spelande.

Montering.

Första kalaset njöt vi bland annat av randig tårta och vid kalas nummer två var han helt bestämd med att han ville ha glass med tillbehör. Vi har alltid varit ”bra” på att blanda det mesta som är gott med glass i en skål, men nu ville han ha strutar. Lite svårare att blanda mycket i en strut, men vill man så går det. De fylldes med vanilj- och jordgubbsglass, hallon, blåbär, chokladbollar de luxe, grädde och chokladsås. Det var en rätt bra idé, förhoppningsvis finns det något av detta som alla barn tycker om.

Den lilla i familjen var väldigt sugen! Kunde inte vänta på att presentöppningen skulle ta slut utan gick och satte sig före alla andra.Blev väldigt nöjd när hon väl fick sin glass och jag tror att hon åt nästan all grädde som fanns själv.

Grädde fylldes på hela tiden och hon satt kvar och njöt långt efter att alla barn gått från bordet. Då fick hon till slut gräddskålen och fick äta upp det sista direkt ur. Inte så nyttigt kanske men nån gång ibland skadar väl inte?

Hennes pappa tyckte att hon var väääldigt lik mig då. Och jag är rädd att det är sant, få kan väl frossa och njuta så oerhört av fika, framförallt om det är grädde med i bilden, som jag.


2 kommentarer på “Galen glassfrossa

  1. Klart att de ska få äta så ibland. Hur roligt är det inte att se hur glada barn blir när e får en hel skål med ngt gott!!!

    Passar även på att tipsa om tävlingen på min blogg. Man kan vinna fina priser från sagaform. http://www.sagaform.se

Lämna ett svar

%d