Randig tårtönskan

Så har det varit kalashelg i familjen igen. Sonen fyllde år och hade som vanligt väldigt bestämda och tydliga önskemål om vad vi skulle ha för fika. Bra i och för sig när de vet vad de vill, men inte alltid lätt när man saknar de rätta handlagen.

Förutom bullar och kakor, så ville han ha en orange- och blårandig tårta. Den skulle fyllas med hallonsylt, vaniljkräm och en massa grädde. Tämligen enkelt alltså, men mitt ögonmått är ju inte det bästa så marsipanen kavlade jag ut lite för mycket i min rädsla för att den inte skulle täcka hela tårtan och blev lite väl tunn. Annars gott och fick godkänt av födelsedagsbarnet.


Nöjd huvudrollsinnehavare.
 

Världens finaste uppvaktande storesyskon.
 

En kommentar på “Randig tårtönskan

  1. Pingback: Galen glassfrossa | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: