En rensning kanske? Vinn en kur!

Vad det gäller mat så äter jag rätt så nyttigt och vettigt tror jag, förutom att portionerna är något för stora är jag rädd. Utöver det så trycker jag onekligen i mig rätt så stora mängder fika, vilket nog inte är det bästa för kroppen. Självklart är det så – om du frågar mig i alla fall – att god kost och motion är det bästa för kroppen. Men jag kunde inte låta bli att nappa på möjligheten att testa en Detoxkur. Det låter ju som en underbar sak att få rensa ut massa skräp ur kroppen, men hur bra det egentligen är – om det funkar – vet jag inte. Så nu ska jag testa den här 20-dagars kuren, ska bli intressant att se hur det är. Kuren heter MethodDraine Detox och är helt ekologisk.


Jag ska också försöka ta mig i kragen och börja motionera. Detta är dock något jag tänkt att göra ända sedan jag slutade med det för sisådär sju år sen. Men om jag säger det här, offentligt, så kanske jag verkligen tar tag i mig själv och gör det. Jag vill ju, men tiden samarbetar inte alltid med mig.

Tänkte också erbjuda er läsare att få chansen att testa denna kur. Jag tävlar ut ett kit med kur och vattenflaska.


För att ha chans att vinna gör du så här:

Svara på denna fråga: hur många dagar pågår kuren? Skriv ditt svar tillsammans med en fin liten motivering till varför du ska vinna och håll tummarna. På måndag den 14:e meddelar jag vinnaren.

7 kommentarer på “En rensning kanske? Vinn en kur!

 1. Svar: 20 dagar!
  För att jag behöver hjälp att rensa ut allt skräp jag tryckt i mig under påskhelgen.
  Hälsningar,
  Sofia.

 2. Mitt svar: Det finns lite olika, men just denna kur är 20 dagar.

  Jag vill gärna vinna för att jag verkligen behöver något roligt att se framemot.
  Jag är 25 år och har precis fått reda på att jag har ett medfött hjärtfel som gör att jag inte orkar träna lika hårt som friska människor. Jag har alltid tränat men aldrig vetat varför jag inte orkar mer än jag hade velat. Ett av mina kranskärl tar en annan väg som gör att det blir en förträngning och därmed får inte hjärtat tillräckligt med syre.
  Om jag går ner i vikt så skulle det underlätta för mitt hjärta, men för att kunna gå ner i vikt på det sättet jag vill så behöver jag lite hjälp på traven, så träning i den mån mitt hjärta orkar + en detoxkur skulle göra mig mycket.

  Ett plus i kanten är att få gå ner lite i vikt innan min sjuksköterskeexamen i juni också 🙂

  Det blev visst lite långt 🙂

  Kram! Bra blogg!!

 3. Å men tack snälla! 🙂

  Klart jag vill vara med och tävla 🙂 Denna kur är på 20 dagar.
  Och min motivering är att jag skulle behöva detoxa för att gå ner mina sista 4 kg från graviditeten. Finare än så blir de inte hihi:)
  Kram

 4. Svar: 20 dagar!

  Jag skulle behöva göra denna detoxkur för att rensa kroppen från masa slagg.Jag brukar göra en sådan kur 1-2 gånger om året men i år har jag glömt bort den pga massa tragiska händelser.Man blir så mycket piggare och det är en perfekt början på en ny period.Som ensam mamma är det tufft med tider och ekonomi.

  Kram från jasmine

 5. Hej!

  Svaret är 20 dagar 🙂

  Jag skulle behöva en detoxkur då jag länge haft problem med acne (10 år). Blev sedan flera år tillbaka vegetarian för jag tänkte att det kanske skulle hjälpa. Men nu på det senaste har det förvärrats igen. Så då har mina tankar vandrat in på om jag inte skulle testa att rensa ut min kropp från allt onödigt. Och då skulle verkligen den här kuren komma väl till pass!

  Vänligen,
  Elin

 6. Hej och tack för era bidrag! Ursäkta att jag inte meddelat er vinnare tidigare. Tyvärr missade jag att göra det på utlovat datum, inte ok, beklagar.

  Malin vinner med sin motivering, meddela mig din adress! Grattis!

 7. Pingback: Lite pannkaka mot mitt dåliga samvete | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: