Test av Sempers mjölkfria välling

Vi har fått möjligheten att testa Sempers mjölkfria välling som Testpilot. Vi har gjort välling då och då, men det har inte varit så superpopulärt dessvärre. Men tänkte att jag ändå ville ge det en chans för att se om det var annan smak och det skulle göra att den lilla gillade. Är väl inte så viktigt att tycka om välling kanske, men då jag kände att det var dags att dra ner på amningen så kunde detta vara ett sätt att ändå ge henne något innan läggdags som var något liknande.

Så till Sempers välling då. Den var helt ok, mild och fin smak, men tyvärr lite blaskig. Hade föredragit lite mer gräddig välling, både gällande smak och konsistens. Och tyvärr så gillade hon inte den här sorten mycket mer än den vi hade sedan innan. Dricker drygt en halv deciliter, sen vill hon inte ha mer. Tror att den skulle vinna på att ha lite mer smak faktiskt, utöver den önskade krämigheten.
 
Nåja, nu har vi testat i alla fall. Ska fundera ut något sätt att använda upp resten av vällingen, kommer bli gammal annars så lite som hon vill ha. Tillgodogör man sig näringen om man blandar ner pulvret i en smoothie kanske?
 
Och sen måste jag ändå säga att även om den inte var den godaste drycken man kan tänka sig så tycker jag ändå att det är bra att det kommer fler mjölkfria produkter på marknaden. Ju fler de är och ju lättare det är att få tag på dem, desto fler kommer förhoppningsvis att välja bort mjölk. Det finns ju onekligen en uppsjö av produkter som egentligen inte alls skulle behöva ha mjölk som ingrediens. Mer mjölkfritt tack!

Lämna ett svar

%d