Lite pannkaka mot mitt dåliga samvete

Det finns såklart tusen olika saker som jag tycker att jag ligger efter med och ger mig dåligt samvete. Jobbet, barnen, strykning, fotoböcker, träning… Det mesta försöker jag bara beta av allteftersom, vad mer kan man göra?

 
Men det som berör er stackars vänner är såklart de tävlingar jag har haft ute och inte återkopplat kring. Dels var det Detox-kuren som tävlades ut, och där sent om cider Malin fick veta att hon vann. Utöver det är det pannkakstävlingen som faktiskt ännu inte är avslutad. Och mest ledsen för det är nog jag. Jag vill ju hitta det perfekta receptet men har inte hunnit testa alla recepten som kommit in ännu, och dessvärre fixar jag inte det den närmaste tiden heller pga min arm är jag rädd.
 
Men jag kommer att försöka så gott jag kan och tills vidare så är det förstås fritt fram att bidra med fler recept. Så kom igen nu, bomba mig med fler så ska jag se till att träna upp armen med hjälp av stekpannans vikt!
 
Fridens på er alla så länge och tipsa nu vidare om ni har andra omkring er som ni tror sitter inne med något gott recept.
 
Det här är för övrigt mitt stackars sällskap nu:
 
Stackarn. Mest mys blir det, men vad gör det när det ser ut såhär utanför:
 

Vem kan tro att bilden är tagen ca kl 15 en junidag?

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: