Sperma till Kina

En ljuvligt vacker morgon, chailatte och DN, så började min dag. Rätt nice, dessvärre är det som vanligt massor av vidrigheter att läsa om. Men den här lilla notisen irriterade mig bra mycket mer än vad såna små brukar göra.

Snälla Kina, Asien har ju varit en av de platser på jorden där jag tolkat det som att man inte konsumerar komjölksprodukter i någon större utsträckning. Ska ni nu gå denna puckade väg, denna väg som vi vet är rena fördärvet för miljön? Inte särskilt bra för djur och människa heller. Hur kan man komma på detta nu, nu när man bör lägga krut på att få ner konsumtionen i de länder där konsumtionen är hög.


Jag vet, det finns värre saker att bli upprörd för, visst. Men detta var så urbota dumt och onödigt att jag faktiskt inte kan hålla tyst.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: