Tofubiffar Rosso

Världens enklaste att göra och väldigt gott!

Ingredienser, ca 10 st:
2 förpackningar Tofu Rosso
1 gul lök
1 msk linfrökross
salt och peppar
ca 1 dl potatismjöl

Mosa ner tofun i en bunke. Riv löken eller hacka den fint och blanda ner den, linfrökross och kryddor. Rör runt och tillsätt potatismjöl, lagom mängd för att det ska hålla ihop när man formar dem till biffar. Stek dem i smör på medelhög till hög värme på båda sidor tills de får fin färg. Tillsätt kryddor efter egen smak, även vitlök funkar såklart fint att ha i.

Gott att ha som tillbehör till de flesta olika salladsrätter eller som vi ofta gör med olika sorters biffar, äter dem tillsammans med potatis och en god sås. Tofubiffar Rosso Vego Eco

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: