Dagsrapporter från Cannes

Igår invigdes filmfestivalen i Cannes med Wes Andersons Moonrise Kingdom. Festivalen som i år langat fram gubbfläsket ordentligt genom att helt sonika missa att denna planet även har filmskapande kvinnor. Detta vet ni förstås redan, det har det skrivits spaltmeter om. Men trots det så vill man väl ändå hålla sig uppdaterad om vad som händer där.

 
Lätt fixat! Från och med i morgon och två veckor framöver sänder Star! dagligen specialprogram från festivalen. Så slå på TVn kl 17.30 eller se reprisen kl 20.30. Den 3:e juni sänds även ett maraton med alla avsnitt för den som vill frossa lite extra.

Vill man ha en annan vinkel på bevakningen från Cannes, med en lite mer inside och personlig touch så är det som vanligt SubDVDs Cannes-blogg man ska följa. Jag räknar iskallt med att Ebba & co förser oss med underhållande uppdateringar från croisetten.
 
Trevlig filmtajm!

En kommentar på “Dagsrapporter från Cannes

  1. Nu är det så att Ebba inte pallrade sig iväg till Cannes i år. En stor sorg för festivalen, jag förstår om det känns tomt. En trogen kvinnlig gäst sviker, visste ledningen detta? Är det därför de hämnades genom denna manliga dominans i programmet?
    Hur som helst så fortsätter gubbväldet och vi hemmavarande får uppdateringar via nämnd blogg ändå, dock utan Ebbas vinkel.
    Trevlig filmhelg!

Lämna ett svar

%d