Sallad i lager

Igår var det dottern som bjöd på middag, veckans sallad. Hon bjöd på pastasallad och då det är barnen själva som både bestämmer och lagar maten vid dessa tillfällen blir det precis enligt deras idéer.

Denna gång gjordes salladen i lager. Hon använde sig av ingredienserna tomater, gurka, stora vita bönor, svarta bönor, majs, pastaskruvar kokade i buljong och kryddade med salt, peppar och olivolja. Allt toppades av finrivna morötter. Till detta serverades i varsin skål tärnad fårost och stekt, tärnad, marinerad tofu.
 
Kul när de gör själva, blir onekligen på annat sätt, jag har inte toppat med morötter så här tidigare nån gång.

Och så öser hon på med balsamico creme! Notera också morotsbiten hon lagt upp till sig själv, den sista biten som hon inte orkade riva.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: