Recept tofubiff

Biffar på ett glasfat, färsk persilja som topping

Superenkel biff att göra, snabbt går det också. 

Ingredienser, ca 8 st biffar
5 – 6 st salladslökar
1 paket marinerad tofu (ca 300 g)
1 dl cashewnötter
salt och svartpeppar
paprikapulver
4 msk potatismjöl

Finhacka salladslöken och lägg den i en bunke, smula därefter ner tofun. Mixa cashewnötterna fint och rör ner i bunken tillsammans med kryddorna. Blanda allt ordentligt tillsammans med potatismjölet. Forma biffar enligt önskad storlek och stek i smör några minuter på varje sida tills de är genomstekta. 

Gott till det mesta, t.ex. potatis eller ris tillsammans med en god sås. Variera kryddningen efter eget önskemål, gärna något kryddigare som sambal eller chili tycker jag funkar. Men barnen är inte lika förtjusta i det. Testa dig fram!

6 kommentarer på “Recept tofubiff

  1. Pingback: Veckomeny 10 juli | Vego Eco

  2. Pingback: Veckomeny 25 september | Vego Eco

  3. Pingback: Veckomeny 2 april | Vego Eco

  4. Pingback: Veckomeny 15 oktober | Vego Eco

  5. Pingback: Veckomeny 18 februari | Vego Eco

  6. Pingback: Veckomeny 17 januari | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: