Fiskarna igen

”Fisk är gott, men det finns inte gott om fisk”. Nä, så länge människan fortsätter sitt skövlingståg i naturen så är det tyvärr så. Med dagens takt kan det vara tomt på fisk i haven om 40 år. 40 år, det är inte så särskilt lång tid. 

http://www.youtube-nocookie.com/embed/CmeDw9xQydc?rel=0

Naturskyddsföreningens hemsida kan man läsa mer om hur man kan göra för att inte vara en ful fisk. Man kan även ladda ner en app till sin hjälp. Fint så, men mitt recept är dock att helt avstå. Om man tar till sig sån här information kan man väl knappast vilja äta nån fisk sen? Kom igen nu, avstå! Eller följ åtminstone råden som ges från Naturskyddsföreningen om ni måste äta. (Förstår dock inte varför man möjligen måste det, men det är en helt annan sak…)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: