Vegotips!


En av mina idoler har äntligen gjort det! För ett par dagar sedan kom den underbara nyheten till mig: Mattias Kristiansson har startat en matblogg! Sedan i mars då jag upptäckte denna fantastiska människa har jag såklart slaviskt följt hans bakblogg (som ger ungefär lika delar lust och ångest eftersom jag aldrig kommer att klara av att baka ens hälften av dem) och väntat på att en blogg med mat skulle kunna dyka upp. Vilket nu har skett i form av Vegoriket. Jag har ännu inte hunnit läsa precis allt, men jag lovar att jag kommer att göra det. 

Så vill du ha tips på god mat, vackra bilder och underhållande text, följ den! 🙂 

2 kommentarer på “Vegotips!

  1. Toppentips! Vegoriket är fantastiskt inspirerande :)Åh, jag tycker mig se en morotskaka bland dina bilder?! Älskar morotskaka! Får kika vidare på det 😀 Ha det underbart! Tack för inspirationen!

  2. Ja, Vegoriket är toppen! :)Yes, morotskaka är en gammal favorit. 🙂 Gör den inte så ofta numer dock efter att creamy spread utgått. Har inte hittat något jag tycker blir lika gott. Har du tips så kom gärna med det. 🙂

Lämna ett svar

%d