Vegoforum 2013

Datumet för Vegoforum 2013 är den 25 maj och går av stapeln i ABF-huset på Sveavägen i Stockholm. Bocka av den dagen i almanackan!

Program och utställare är inte klara ännu, men hemsidan kommer väl uppdateras allteftersom gissar jag. Vegoforum arrangeras av Svensk Mat- och Miljöinformation (SMMI) och Köttfri måndag. Temat för årets forum är ”Kunskap är ma(k)t”. Att animalieindustin har negativa konsekvenser för djur, människor och miljö är väl känt idag men trots detta ökar konsumtionen. Hur kan man på bästa sätt sprida kunskapen om de positiva effekterna av vad en vegetarisk kost kan ge? Hur kan politiker agera och varför agerar de inte?

Intressanta och viktiga frågor. På forumet kan man hitta information om milljöfrågor, djuretiska frågor, hälsa, rättvisa etc. Syftet är med andra ord att lyfta djurindustrins problematik på den politiska agendan och öka kunskapen om dessa frågor.

Boka som sagt in 25 maj så att ni inte missar detta!

En kommentar på “Vegoforum 2013

  1. Pingback: Vegoforum närmar sig | Vego Eco

Lämna ett svar

%d