Ny vegetarisk kokbok

Elegantly Vegan - perfect vegan pancakes

Läste att det har släppts en vegetarisk kokbok online, Elegantly Vegan, tillgänglig för iPad och iPhone. Det ska vara en bok fullmatad med 50 recept för vegetarianer och är trevligt nog helvegetariska så de passar även mjölk- och äggallergiker och förstås veganer. Boken finns utgiven på både svenska och engelska och recepten angivna med olika mått som dl och cups, lysande.

Jag får ofta frågan om det inte är svårt att laga vegetariskt, om det tar lång tid etc. Det gör det inte, det går snarare gå fortare då det inte behöver koka i all oändlighet eller stekas länge för att bli helt genomstekt osv. När det då kommer nya böcker hela tiden, nu dessutom digitalt tillgängligt på två språk ökar min förhoppning om att fler ska förstå hur gott, enkelt och bra det är att äta så.

Vegan Pasta
Bilderna från Elegantly Vegan

Härligt, tack Veronica och ni andra som ger ut massa bra recept och inspiration för att öka den vegetariska kunskapen. Låt oss hoppas att vanan att äta veg sprider sig alltmer nu!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: