Vegomässan i Malmö

Nu börjar det verkligen bli nedräkning till årets vegoevent, Vegomässan i Malmö. Program och utställare finns presenterade på hemsidan och jag är grymt avundsjuk på de som ska dit. Det kommer att finnas en uppsjö av olika inspiratörer i form av utställare och föredrag. Och massa god mat förstås. Det utlovas även kö till kafét då ”Sveriges samlade bloggelit slår sina sockerchockade huvuden ihop”. Ja tack säger jag från Stockholm och antar att man får möjlighet att äta baka-utan-ägg-gudagåvan Karolina ”Kakboken” Tegelaars bakverk, som kommer att vara där. Bland andra. 

Kolla in hemsidan för mer tips, information och senaste nytt där man kan läsa om bland annat Jesper som cyklar för veganismen, tävling om bästa vegoköttet och chans att vinna biljetter och mycket mer. 

Se till att tipsa andra om denna mässa, och då inte bara de redan vegofrälsta. De som verkligen behöver inspiration och få möjlighet att smaka och se hur god vegetarisk mat är ju allätarna. Det är ju de som behöver hjälp på traven att inse att det inte måste vara delar av ett djur man stoppar i munnen för att må bra. (Tvärtom!) Så de som runt omkring dig som på något sätt bryr sig om hälsa, miljö och/eller djur (borde vara alla!) kan ju bemöda sig med ett besök för att få en nystart gällande mat framför allt. 

Vegomässans bild, från förra Vegomässan i Malmö. Fotograf Fido.

En kommentar på “Vegomässan i Malmö

  1. Green n Lean demonstrerar sina hälsosamma produkter på Vegomässan, Malmö 7 december. .Green n’ Lean blev ett av tre företag som nominerats till Garant Ekostjärna 2014. Vinnaren utses på Ekogalan på Grand Hotell i Stockholm 30 januari. Besök http://www.ekoweb.nu/?p=11221 för detaljerad information

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: