Veganutmaningen

Djurrättsalliansen startar nu Den stora veganutmaningen. Den ska fungera som en hjälp för dig som funderat på att gå över till vegetarisk mat men tycker att det kanske verkar krångligt. Hjälpen mot det är nu att anmäla sig till denna veganutmaning som äger rum under mars 2014. 

Det spelar förstås ingen roll hur du äter idag, allätare eller laktoveg. Allt du behöver göra är att ha en emailadress där du som deltagare får inspirerande recept, en egen matcoach och tillgång till rabatter och produkter, information som näringslära, tips, bakning, affärer etc.

Tycker detta låter fantastiskt bra. Jag får ofta frågor från personer som vill ha hjälp med recept och även att lära sig mer om hur man kan laga mat och baka utan mjölk och vilka andra produkter som finns. Det är roligt att få alla dessa frågor, att kunna hjälpa till att lära och inspirera andra att gå över till en kost som är bättre för djur, natur och hälsa. Då kan jag ju inte annat än att tipsa om detta som är rena lyxtillfället för den som är tveksam och vill ha mer info. Så ta steget och testa, anmäl dig till Veganutmaningen här.

På Veganutmaningen kan du läsa mer om coacherna, bland andra fantastiska Vegankrubb, Vegoteket och Vegoriket och behöver du lite mer info om varför det kan vara vettigt att gå över till vegkost så titta in här. Aledningar som att det minskar risken för cancer, kräver endast en femtedel mark jämfört med kött och att det är helt galet att vi odlar spannmål för att gå omvägen via djur, plågade djur som en del av befolkningen äter upp. Detta när andra människor svälter…

Lämna ett svar

%d