Vegomässor

Vädret har väl varit sådär men snart är det väl ändå vår och med den ett par vegomässor på gång. Redan den 12:e april är det dags för Vegovision i Göteborg. Den 3:e maj går turen till Örebro där Vegofesten äger rum och dessutom firar fem år.


Båda tillställningarna bjuder förstås på intressanta föreläsningar, god mat och en massa inspiration och information. Är du medlem i Djurens Rätt går du dessutom in gratis på Vegovision. 

Boka in datumen i kalendern om ni har möjlighet att ta er till dessa orter. Ett alldeles strålande val av aktivitet, och såklart inte bara för dig som är vegetarian – snarare tvärtom. Är du det inte så har du nog ännu större anledning att gå dit för att lära dig mer om goda, vegetariska alternativ att lägga på tallriken, lära dig mer om näringslära, miljöpåverkan och annat kring hälsa mm. 

Lämna ett svar

%d