Ny vegetarisk tidning, Vegmat

Idag lanseras en ny vegetarisk tidning, VEGMAT. Tidningen produceras av teamet bakom hemsidan vegmat.se, och det är även där som man laddar ner tidningen. 

Tidningen är fullmatad med recept, en hel del grillat lagom till sommaren tillsammans med röror, efterrätter och en massa gott. Efter en förhandstitt kan jag säga att man knappast behöver lida brist på idéer till vegetarisk buffé i sommar om man tar del av denna. Alla recept är anpassade så att de kan lagas helt vegetariska. 

Tidningen är alltså en digital version som finns tillgänglig för platta, mobil och dator – helt gratis dessutom! Tidningen kommer att ges ut kvartalsvis och tanken är att den ska inspirera fler till att laga vegetariskt och att göra det enkelt att äta god mat, utan någon uppoffrande känsla när man utelämnar animaliska ingredienser. 

Spontant kan sägas att tidningen känns proppfull av varierande och lockande recept och blandas med lite tips till matlagning och information om olika ingredienser och reportage. En recension av tidningen kommer här inom kort. 

En kommentar på “Ny vegetarisk tidning, Vegmat

  1. Pingback: Vegmat i tryckt form | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: