Vegmat i tryckt form

Tidningen Vegmat lanserades för cirka ett år sedan och då som en digital sådan. För en liten tid sedan kom de efter förfrågan till sina läsare ut med sitt första tryckta nummer. Personligen svarade jag nej på frågan när den ställdes, jag tycker det är alldeles utmärkt med en digital version.

Med det sagt så är det inte så att jag inte gillar den tryckta, för det gör jag. Den gör sig bra, formatet fungerar fint även tryckt och färg och pappersval stämmer fint överens med innehållet. Det är som tidigare en variation av recept, reseguider, intervjuer och lite tips kring vegetarisk mat.

Jag tycker om stämningen i tidningen, recepten är varierande men inte för svåra. Likaså reportagen som handlar både om ingredienser och djurrätt är informativa och peppande. Jag tror såväl veganer som allätare som är intresserade av en mer hälsosam och/eller vegetarisk kost kan ta till sig detta.

Så vad har jag emot den tryckta tidningen? Absolut ingenting! Faktiskt är det lite skönt att ha en tidning som man inte behöver vara så rädd ska få lite stänk från spisen. Padda i all ära, men papper fungerar absolut. Men av miljö- och utrymmesskäl är det bekvämt att ha allt samlat i molnet. En trevlig tidning oavsett val alltså.

Vegmat

2 kommentarer på “Vegmat i tryckt form

  1. Låter som en intressant tidning, behöver lite ny inspiration i köket. Det blir så lätt att man lagar samma gamla rätter om och om igen.

    • Ja, det är inte ovanligt precis. Så är det nog för de flesta. Hoppas du får lite ny inspiration! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: