Vinnare av tvättmedel

Tidigare utlystes en tävling här på Vego Eco där man kunde vinna tvättmedel, ett ekologiskt tvättmedel utan palmolja från Ecover. Frågan i tävlingen var vilken produkt man ville skulle prioriteras för att byta ut palmolja. Dominerande bland alla svar var choklad tätt följt av kakor. En annan vanlig önskan var margarin som ju används i väldigt många saker och även modersmjölksersättning nämndes. 

Att choklad är en produkt som var så dominerande bland önskningarna borde vara intressant för chokladtillverkarna att lyssna på. Greenpease lyckades nyligen få Cloetta att anpassa sin palmoljeanvändning till en mer miljövänlig sådan med en informationskampanj. Härligt jobbat, det går att göra skillnad! 

Eftersom de flesta var tämligen samstämmiga om vad som ska prioriteras så var det inte helt lätt att kora vinnare men Christina, Elisabeth och Camilla har blivit underrättade via epost och kommer att få sitt tvättmedel med posten inom kort. Stort grattis till er och tack ni andra för deltagande och era tips. 

2 kommentarer på “Vinnare av tvättmedel

  1. Christina Frisberg
    TACK VAD GLAD JAG BLEV!! 🙂

Lämna ett svar

%d