Nya korvar och pålägg

Det fortsätter att komma fler och fler vegetariska alternativ på marknaden. Den vegetariska butiken Goodstore (som tyvärr bara finns i Stockholm i dagsläget) lanserade igår nya produkter i sitt eget namn. Dels är det tre olika sorters varmkorv, mild, rökt och chili. Alla passar att äta som traditionell korv med bröd men givetvis även att använda i matlagning. 


Det är även tre pålägg som lanseras, nice slices som är tunt skurna skivor som passar som pålägg på smörgås, snittar mm. Eller varför inte på pizzan? De tre smakerna är salami, kyckling & gröna oliver samt skinka & grönpeppar. 

Det är provsmakning i deras butiker 29 – 31 augusti och man kan även köpa korv med bröd hos Vegan Soul Train som gästar butikerna, för tider se här

Passar även på att nämna en annan produktnyhet som kom i veckan. Det är Go Green som firar att de fyller tio år med fem nya grytbaser, bl.a.  Indian Masala och Thai Curry. Låter ju toppen! 

Heja alla ni företag som arbetar för att det ska bli lättare och finnas fler valmöjligheter till en god, miljövänlig och vegetarisk kost. 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: