Vegetarisk mattidning, Vegmat

Tidningen Vegmat kom för ett tag sedan ut med sitt andra nummer. Det är en helt vegetarisk tidning där du hittar recept tillsammans med reportage och intervjuer.

Det första numret kom ut före sommaren och jag tyckte om det men det tog sin tid innan jag läste det. Detta då det bara fanns på webben vilket enligt mig gjorde den lite otillgänglig. Men detta är åtgärdat, nu finns den att ladda ner som app för iPhone och iPad vilket är att föredra.

Det är en blandning av klassiska recept som kanelbullar tillsammans med lite nya bekantskaper som moussetårta och dessa färgstarka Nanaimobitar.

Jag gillar verkligen detta lovvärda initiativ. Tidningen är gratis att läsa och de har även kompletterat med att publicera receptvideos. Även om inte alla recept faller en i smaken så är det en del lärorika tips och idéer för vegetarisk matlagning. Varför inte låta sig inspireras när det inte ens kostar något, helt säkert kommer alla kunna hitta något en gillar. Det om något kan förhoppningsvis ge mersmak till att laga mer vegetariskt. Reportaget om rawfood i senaste numret har fått mig att plocka fram min raw-bok som blivit stående ett bra tag.

Så ladda ner och läs, inspireras och laga. Så härligt att intresset ökar för att äta vegetariskt och med det även fler inspirationskällor.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: