Couscous kan du äta till det mesta och variera i det oändliga. Detta recept har blivit vår favorit.
Ingredienser, 6 port:
4 dl couscous
salt och peppar
ev (mjölkfritt) smör
1 rödlök
1 gurka
1 ask cocktailtomater
1,5 dl russin
Koka couscous enligt instruktioner på förpackningen. Rör ner salt, peppar och ev lite (mjölkfritt) smör. Hacka rödlöken och tärna gurkan. Halvera tomaterna och blanda alla ingredienser.
Servera med tzayspett eller vegetarisk biff och sås till.
Det lät otroligt gott!
Det är det! Hoppas att du gillar. 🙂
Pingback: Veckomeny 19 juni | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 18 september | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 23 oktober | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 11 december | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 19 februari | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 16 april | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 28 maj | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 20 augusti | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 1 oktober | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 26 november | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 4 februari | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 15 april | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 28 september | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 7 juni | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 13 september | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 29 november | Vego Eco