Prenumerationserbjudande på tidningen VEGMAT

Glädjande för dig som gillar magasin är att den digitala tidningen VEGMAT kommer ut som papperstidning.

Den har tidigare kommit ut med två digitala nummer och i början av januari kommer det första tryckta numret ut. Alla recept kommer att vara veganska och förutom recept utlovas intervjuer, reportage och massor av inspiration.

Rostad tomatsoppa med franskbröd, foto VEGMAT.

Inspiration och goda recept kan man ju inte få för mycket av. Vill du ha en dos av detta, varför inte satsa på ett grönt 2015, så är det bara att teckna en prenumeration. Vego Eco erbjuder nu 10 % rabatt på en prenumeration av tidningen. Du anger bara koden ”VMT10” i kassan så dras det av på priset.

Baci di Dama och Italiensk Choklad, foto VEGMAT.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: