Veganska massageljus

Tänt ljus i glaskopp

Formex börjar redan kännas avlägsen men tänkte dela med mig av några tips till förutom de från Brigbys tidigare i veckan. Tyvärr räckte inte tiden till att besöka så mycket som önskat på mässan men ett par lite roliga saker jag hann ta del av var bland annat Klinta & Co som säljer helt veganska ljus.

Ljus kan ju vara både miljöbovar och animaliska så detta var en glädjande bekantskap. Förutom veganska så är de inte heller bara ljus utan även massageljus. Ljusen kan alltså användas till att massera med, lyxigt. Doft, ljus och massage på samma gång.

Rosendahl hade en nyhet som är bra när en bakar. Nya melaminskålar som var väldigt tilltalande med bra handtag och tillhörande lock, stapelvänliga och fina. Trevlig nyhet precis som deras tårtfat, en enkel variant på fot. Så nu vet jag vad jag kan satsa på då mitt fatsortiment är extremt skralt och ständigt ett besvär när det är dags att ställa fram tårtor och kakor till fikat.
Några saker att lysa upp vintermörkret med!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: