Dags för Veganutmaningen!

För drygt ett år sedan arrangerade Djurrättsalliansen Veganutmaningen för första gången och nu är det dags igen. 

Veganutmaningen går ut på att du som är intresserad av att börja äta mer grönt ska få pepp och stöd för att göra det. Med hjälp av matkreatörer, dietister och läkare får man allt som behövs för att bli inspirerad att laga vegetarisk mat och samtidigt vara lugn över att man får i sig allt man behöver för en god hälsa. Detta under en månads tid, 1 – 31 maj. 

Förra året anordnades kickoffer i några städer inför starten av utmaningen där Vego Eco var en av de som var på plats i Stockholm för att inspirera. Jag har för mig att utmaningen då blev fulltecknad rätt så snabbt så se till att signa upp dig direkt så att du inte missar chansen i år. Det är gratis och du har allt att vinna på det. Du lär dig att äta en kost som är bättre för djur, miljö och din hälsa. Så gå med och dra med dig dina kompisar och familj också så blir det ännu roligare. 


En kommentar på “Dags för Veganutmaningen!

  1. Pingback: Kickoff Veganutmaningen | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: