Kickoff Veganutmaningen

Nu är den stora Veganutmaningen igång för i år! Över tusen personer har anmält sig för att ta del av tips, råd och pepp för att gå över till en vegansk kost.

Djurrättsalliansen som står bakom arrangemanget ordnade precis som förra året några kickoffer för att inspirera deltagarna ytterligare. Med massor av gott att äta och dricka fick man även möjlighet att samtala och ställa frågor. I Stockholm fanns en panel på plats för att tala om olika ämnen inom veganism ledd av Martin Smedjeback. Panelen bestod av cancerläkare David Stenholtz, nutrionist Åsa Stridlund, djurrättsaktivist Pia Wallin samt jag själv från Vego Eco. Panelsamtalet kan ses här för er som är nyfikna.

Tårta kickoff Vego EcoSjälvklart fanns det goda tårtor bakade av fantastiska Karolina ”Kakboken” Tegelaar.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: