Vegosommar

Med värmen kommer nu tankar på sommaren. Djurens Rätt påminner om den genom att berätta om sin årliga sommarturné där de kommer att fokusera på vegofrågan ur djurens perspektiv.

Turnén jubilerar i år, det är den tionde i ordningen och denna sommar kommer man att få ett vegopaket laddat med recept och inspiration för att välja vego. Detta tillsammans med fakta kring djurens villkor inom livsmedelsindustrin och vad du kan göra för att förändra.

Förutom att det är fantastiskt arbete som görs för djuren och indirekt även för miljö och hälsa då dessa områden går hand i hand förtjänar turnén en extra applåd då den är Sveriges största ideella informationssatsning. Fantastiskt arbete som görs av många engagerade människor! Med cirka 80 stopp förväntas man nå tusentals personer runt om i landet och engagerar omkring 100 volontärer. Heja er som kämpar för detta!

Mer information om turnén finns här.

En kommentar på “Vegosommar

  1. Pingback: Om du vill ha vegokoll | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: