Oatly vinner Guldråttan

Djurens Rätts djurrättspris Guldråttan har nu delats ut till årets vinnare. Utmärkelsen gick i år till Oatly för ”företagets orädda marknadsföring som uppmuntrar konsumenter att välja djurvänligt”. 

Vinnaren röstas fram av Djurens Rätts medlemmar som alltså tycker att Oatly är de som gjort den främsta insatsen för djuren i och med deras arbete för att göra produkter som är hållbara för människor, djur och natur.

Oatlys kaxiga design som kom förra året har hyllats av många och har även vunnit Guldägg men har å andra sidan orsakat att de blivit stämda av LRF. Stämningen har dock snarast hjälpt växtdrycken i och med den debatt som det hela öppnat upp för.

Grattis Oatly till framgångarna! Vi hoppas att detta inte gör att ni nöjt lutar er tillbaka utan fortsätter att göra avtryck för att få fler att välja vegetabiliska alternativ.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: