Naturen talar

Naturen behöver inte människor. Människor behöver naturen. Detta enkla konstaterande presenteras av Nature is speaking som vill påpeka vikten av att ta hand om vår natur. 

Hur skulle det se ut utan oss, om naturen kunde tala? Med filmer på olika teman som havet, skogen, vinden mm lyfter man fram det ofrånkomliga att naturen klarar sig fint utan oss men vi kan inte leva utan den. Som hjälp har man en rad kända personligheter som agerar röster för de olika elementen i filmerna. Julia Roberts är naturen, Harison Ford är havet, Kevin Spacey är regnskogen och Penélope Cruz är vatten. Flera är med, du kan se alla de vackra filmerna här.

 

Man vill med dessa filmer få världens befolkning att tillsammans sprida ordet för att få fler att ta ansvar för vår natur. Om inte förr så bör man efter att ha sett filmerna förstå vikten av att ta ansvar för vår natur och vårt leverne. Du kan sprida ordet genom att dela detta vidare men även donera pengar till miljöorganisationer, t.ex denna Nature is speaking men även WWF, Naturskyddsföreningen m.fl. Så dela och ta ansvar, många saker är lätta att göra men gör ändå stor skillnad. Välj vegetariskt, återanvänd, återvinn, tänk cirkulärt och miljövänligt.

En kommentar på “Naturen talar

  1. Pingback: Hållbar turism, är det möjligt? | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: