Dokumentär om Europas naturpärlor

Just nu pågår en dokumentärfilmsproduktion i Europa om vår natur och den klimatpåverkan som pågår. Syftet är att visa filmen på klimatkonferensen COP21. Insamling av material pågår från hela Europa just nu.

Det är Climate Ops som ligger bakom detta och frågan man ställer är vad Europas invånare särskilt värnar om. Idén är att medborgare ska göra en personlig video av en särskilt kär plats med ett meddelande till beslutsfattarna om att värna om vårt klimat. Vad är européernas naturliga platser som man söker sig till för avkoppling etc som de vill skydda? Platser som de är särskilt rädda ska förstöras.

Vill du bidra till detta dokumentärfilmsprojekt så sätter du samman en film och skickar in till Climate Ops, läs mer om hur du går tillväga här. vignette_partenaires1

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: