Smarta förpackningar som går att tömma

Förpackningar kan vara ett gissel för den miljömedvetne. Den som vill få ut allt kan ibland behöva lägga enorma krafter och vara idérik för att nå målet att slippa slänga en ibland ansenlig procent av produktens innehåll. 

Med detta sagt så blir man ibland positivt överraskad. Hudvårdsmärket Cicamed har förpackningar som med någon slags vacuumsystem gör att produkten verkligen blir helt tom. När jag öppnade upp den för att som vanligt skrapa ur en rejäl ranson när det inte gick att få ur mer på vanligt sätt upptäckte jag till min förvåning att den var helt tom. Som om den var diskad. Underbart.

Cicamed Organic är ekologiska hudvårdsprodukter med ingredienser från naturen. Enligt info från deras kundtjänst är de även veganska vilket gör dem ännu bättre. Härligt med ännu en leverantör som tänker både på miljö, hälsa och djur.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: