Vegovision kommer till Stockholm

Nu är det dags för mässan Vegovision som har anordnats sex år i Umeå och två i Göteborg att komma till Stockholm. Den 5-6 november 2016 gör mässan entré på Münchenbryggeriet.

Vegovision arrangeras av Djurens rätt och syftet med mässan är att sprida vegansk matglädje och inspirera till en mer djurvänlig livsstil. Det bjuds på god mat, föreläsningar och en mängd utställare med olika veganska produkter. “Vi märker att det finns ett stort intresse för vegansk mat och livsstil. Vegovision är en oerhört uppskattad mässa och många hör av sig tills oss och frågar när den kommer till Stockholm. Nu kan vi äntligen svara med ett datum” säger Camilla Björkbom, förbundsordförande för Djurens Rätt.

Vegovision 2015

Vegovision Göteborg 2015

Mässan arrangerades för första gången i Umeå år 2008 och har sedan växt för varje år. Mässorna i Göteborg och Umeå slog båda besöksrekord under 2015 men pausar under 2016 till förmån för den mässa som ska ske i Stockholm, helgen 5-6 november 2016.

Man har börjat boka in utställare och hoppas att minst 5 000 personer kommer att besöka Vegovision i Stockholm 2016. Mer information om mässan kommer under våren, det ser vi fram emot. Hoppas på mycket gott och intressanta föreläsningar!

En kommentar på “Vegovision kommer till Stockholm

  1. Pingback: Vegan Vikings, Veganutmaningen och Vegovision i november - Helen Alfvegren

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: