Ny matlagningsserie från Jävligt gott

Den som vill ha lite matlagningsinspiration och inte nöjer sig med kokböcker kan från och med idag få det i det nya programmet Jävligt God Sommar.

Programmet som man kan se på Youtube är en lakto-ovo-vegetarisk matlagningsserie i sju delar som spelades in sommaren 2015 i Roslagen. Målet med programmet är att göra tittarna “sjukt hungriga och längta efter grillat och sommarstugor”.

Den som leder programmet är Gustav Johansson som har en av Sveriges största vegetariskt inriktade matblogg Jävligt Gott. Där skriver han om mat, lagad enkelt och “jävligt gott” som är lakto-ovo-vegetarisk. Men enligt info kommer programmet även att innehålla helt vegetariska, veganska recept, låter bra.

Om man ska tro infon att det är en av de största matbloggarna så finns uppenbarligen intresse vilket är underbart roligt. Därför hoppas jag att Gustav kommer att satsa på mer helt vegetariskt framöver. Det är hur lätt som helst att byta ut komjölksprodukter till vegetabiliska. Synd att det inte är gjort från början.

Programmet har gjort smed hjälp av ungdomar från Fryshusets verksamhet Missing Files som har klippt och redigerat avsnitten. Första avsnittet finna alltså redan tillgängligt, du kan se det här. Därefter kommer det att släppas ett avsnitt i veckan under av mars och en bit in i april.

Lämna ett svar

%d