App med veganska bakrecept från Kakboken

Idag släpps en ny app som samlar ett gäng recept på tårtor, kakor och annat gott bakat utan ägg och mjölk.

Ni som gillar att baka och vill göra det utan ägg och mjölk känner säkert till Karolina Tegelaar vid det här laget. De senaste sju åren har hon under namnet Kakboken lanserat åtta stycken böcker, en nionde är på gång. Alla recept är utan ägg och mjölk och en av böckerna är helt glutenfri. Nu släpps en del av dessa recept i en ny app i samarbete med Filibaba.

“En app är perfekt för att kunna ge ut mina gamla favoritrecept och Filibaba har utvecklat en bakapp som jag är så glad att få möjlighet att arbeta med” säger Karolina i samband med releasen till Vego Eco.

Appen kommer att finnas tillgänglig för iPhone och iPad och innehåller ett urval från alla de olika böcker som har givits ut. Man kan vänta sig en mix av svenska klassiker, mjuka kakor, tårtor och bullar. Från och med idag finns den alltså att ladda ner, du hittar den här.

Kakboken_app_Swedish_vegan

Lämna ett svar

%d