Invigning av Happy Vegan i Göteborg

Den nya butiken Happy Vegan som Vego Eco berättat om har nu öppnat. Butiken säljer bara veganska varor och vill bidra till ett hållbart tänk. Genom att ha detta utbud kombinerat med information är ambitionen att inspirera till en mer hälsosam och miljövänglig livsstil.

Nu bjuder de in för att fira butikens öppnande, lördag 27 augusti kl 10.00 – 20.00 blir det invigning, det kommer att vara tio procent rabatt på allt och även provsmakning. Raw food vegankocken Mekto kommer att vara på plats mellan kl. 12.00 – 18.00.

Ett bra tillfälle att skapa sin egen bild av butiken och dess utbud. Bra eller dåligt är upp till var och en, nu när butiken öppnat finns det i alla fall möjlighet att säga vad en tycker om den. Svårt innan kan tyckas men det hindrade inte somliga. Happy Vegan fick stänga review-funktionen på Facebook på grund av att folk gav den lägsta betyg trots att de ännu inte haft möjlighet att varken handla eller träffa butiksinnehavarna. Sorgligt, hade de ansträngt sig för att klanka ner så på en “vanlig” livsmedelsbutik?

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: