Få en brödmix från Risenta

Två förpackningar med frömixer på en gul tygkasse och en broschyr med namnet Bönköket från Risenta

Vill du komma igång med att baka ditt eget bröd? Det finns lätta sätt för dig som känner dig osäker på att lyckas med bakningen.

Risenta har frömixer för dig som vill ha ett nyttigt och frörikt bröd. Det är färdigblandat för ett bra avvägning av mängden mjöl och frön. Det medföljer även en form att lägga degen i vilket gör det enkelt att ha med sig på landet eller liknande där resurserna kanske är knappa. Dock vore det förstås att önska att mixerna går att köpa utan form för de som inte behöver den alla gånger.

frobrod

Mixen blandas bara med vatten och ev någon sötning, sedan in i ugnen. Någon av dem vill även att en sätter till ägg men det utesluter vi som inte äter animalier.  Lättare kan det knappast bli. För er som vill testa detta har Vego Eco fått ett par mixer att dela ut. Du som är nyfiken på detta, maila till hej @ vegoeco . se (utan mellanslag) och berätta varför du vill testa dessa mixer och vilken sort du vill ha, nypon och chia eller banan. Vill du inte maila kan du gärna gilla Vego Eco på Facebook och skicka meddelande där. Senast den 26:e september ska ditt meddelande vara inne, sedan väljs två vinnare som får varsitt brödmix skickad till sig.

Vill du ha andra tips på enkel bakning finns en del brödrecept här på Vego Eco, alla veganska om en vill och de allra flesta tämligen enkla att ta sig för.

En kommentar på “Få en brödmix från Risenta

  1. Pingback: Nya veganska biffar och bollar | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: